Costuri

Contributia rezidentilor nostri

“Am lasat usa de la apartament deschisa…Ce ciudat!”

Din pacate aceasta fraza exista pe buzele oamenilor chiar si dupa 100 de ani si au ramas inca multe de inteles despre Alzheimer. Centrul Manor este ambientul gandit pentru seniori, in special pentru aceia bolnavi de Alzheimer, Parkinson sau diverse forme de demente senile. In centrul nostru rezidentii sunt urmarite atent de personal specializat si familiar cu aspectele bolilor avand obiectivul de a-i sprijini si a le imbunatati calitatea vietii stand la dispozitia lor 24/24 7 zile pe saptamana.

Dar, pentru a ne putea atinge acest scop  se va percepe rezidentilor o suma lunara sau zilnica in functie de necesitati. Datorita faptului ca fiecare persoana vine cu un bagaj diferit de probleme, necesitand conditii de ingrijire diferite, cel mai indicat este sa ne apelati telefonic la numarul indicat in pagina de CONTACT unde veti primi informatiile necesare legate de preturi si disponibilitatea locurilor.

medicina2

Medicina Generala

La noi veti gasi medic de familie care va viziteaza saptamanal sau de cate ori situatia impune . Aveti chiar si posibilitatea sa devina medicul dumneavoastra curant. De asemenea, colaboram cu  medici psihiatri, neurologi, cardiologi.

medicina11

Asistenta Medicala

Zilnic, medicatia va va fi administrata de asistentele medicale. Tot acestea va vor monitoriza starea de sanatate : tensiune, puls, glicemie, temperatura, diureza. La nevoie, administreaza tratamentul intramuscular , intravenos, recolteaza probe biologice.De asemenea  ingrijim pacienti cu plagile simple si/sau suprainfectate,escarele multiple, in conformotate cu dispozitiile medicilor.

care1

Asistenta Ingrijire

Nu va puteti asigura igiena zilnica, hrana si alte nevoi indispensabile vietii? Nu va mai faceti griji, la noi veti fi ajutat.Centrul dispune de infirmiere pregatite sa va asiste pe tot parcursul zile .

masa1

Servirea Mesei

Mancarea proaspata pregatita zilnic in bucataria proprie poate fi servita in sala de mese cat si in camera pentru persoanele cu probleme de locomotie.

activitati1

Activitati

Zonele noastre pentru activitati interne si externe va stau la dispozitie.Consideram ca miscarea si socializarea sunt fundamente de baza pentru o viata sanatoasa,de aceea le incurajam!

masaj1

Masaj

Doriti masaj la orice ora din zi? Este posibil deoarece centrul este dotat cu fotoliu de masaj, pe care puteti sa il folositi zilnic gratuit.Totusi recomandam masajele clasice de relaxare si terapeutice pe care le gasiti la noi prin partenerii colaboratori.