Despre noi

“Ridurile ar trebui sa arate numai unde au fost zambete”

spunea Mark Twain despre batranete, iar noi incercam sa umplem golul format de riduri, cu zambete.

“Ajutorul persoanelor aflate in dificultate este o constanta a vietii comunitare in baza valorilor caritatii umane. Uitandu-ne la suferinta semenilor nu putem ramane fara actiune, fiind impinsi de un instinct launtric prin care ideile si gandurile noastre se materializeaza devenind ceea ce noi numim intrajutorare sociala.”

In aceasta idee am decis sa cream un centru functional permanent care sa vina in ajutorul persoanelor aflate in suferinta si greutati, formand un spatiu prielnic in care putem sa preluam si sa ingirjim persone care trec prin perioade grele si au nevoie de sprijin.

Si asa prin centrul Manor Care House locul creat sa readuca zambetul pe fetele seniorilor nostri si ale apropiaiilor lor. Dorim sa ajutam pe cat de mult posibil pe cei care au nevoie de ajutor, incercam sa aducem fericire celor care sunt in cea mai dificila perioada a vietii.

Am creat un centru complet unde putem sa ingrijim persoanele care doresc sa isi recupereze sau sa-si mentina starea de sanatate, unde putem sa oferim toata atentia, seriozitatea si dedicatia noastra pentru ceea ce facem. Centrul este format din personal cu experienta de peste 10 ani in asistarea si ingrijirea batranilor cu diferite probleme ca dementa senila, maladia Alzheimer, Parkinson sau persoane cu diferite tipuri de handicap.

Crearea unui mediu familiar pentru rezidentii nostri este absolut necesar in procesul lor de recuperare, de aceea punem mare accent pe mediul care se formeaza in centrul nostru intre asistati si personal.

Ca si locatie Centrul de ingrijire  se afla in inima orasului Ploiesti, intr-o zona centrala foarte usor accesibila .Pe strada Victoriei  numarul 1 . In ideea in care va putem ajuta, speram sa ne vizitati sa ne cunoastem, si impreuna sa reusim sa facem macar o viata mai buna !

Bucatarie proprie

Centrul dispune de bucatarie proprie unde avem posibilitatea sa preparam mancare rezidentilor dupa regimul impus de medic si nu in ultimul rand dupa preferintele seniorilor nostri.

  • Regim preferential
  • Dieta echilibrata nutritional
  • Alimentatie cu provenienta controlata

Sala de activitati

Timpul liber in centrul Manor se poate consuma usor datorita salii noastre de activitati, unde rezidentii nostri pot socializa in timpul unei partide de sah,table,carti,mini biliard sau ping pong.

  • Sala de activitati
  • Sala de recreere si filme
  • Jocuri: sah, table, remi,etc

Asistenta specializate

Dorim ca seniori nostri sa beneficieze de standarde cat se poate de ridicate, de aceea personalul pe care il veti gasi la noi este atent selectat pentru a oferi nu numai profesionalismul lor dar si caldura sufleteasca de care asistatii nostri au atata nevoie.

  • Personal cu experienta
  • Asistenta medicala de baza
  • Ingrijire 24/24